Tennisles bij Marquette

Trainer Vincent stelt zich voor;

Hallo allemaal,

Voor degenen die mij nog niet kennen zal ik mij even voorstellen: Mijn naam is Vincent Kleverlaan en ben sinds 2004 lid van HLTC Marquette. Vanaf 2015 ben ik hoofdtrainer op Marquette en verantwoordelijk voor alles omtrent het geven van trainingen.

Ik ben tennisleraar A en B gelicenseerd (wat betekent dat ik opgeleid ben om mensen tussen niveau 9 en 3 te trainen) en ben opgeleid tot tenniskids trainer.  Het is mogelijk om in verschillende vormen trainingen te krijgen. Denk dan aan privelessen, DUO-trainingen, competitie/teamtrainingen of gewoon gezellig met je vrienden/vriendinnen samen trainen. 

Tarieven senioren:

Een groepsles kost € 41,50 per les. Dit bedrag word altijd gedeeld door het aantal deelnemers. Het is mogelijk om een heel seizoen te trainen wat bestaat uit 16 lessen. Wil je alleen "competitietraining"? dit is een serie van 10 lessen. In overleg kunnen we altijd het aantal lessen en de lesduur aanpassen.

Tarieven jeugd zomer:

De jeugdtrainingen zijn altijd in een blok van 16 groepslessen. Kosten zijn € 160,00 pp. Het aantal deelnemers varieert van minimaal 4 tot maximaal 6 personen per les. In alle categorieën (Rood= mini, Oranje= 3/4 veld, Groen= hele baan met aangepast bal, Geel= hele baan met normale bal) zijn we goed vertegenwoordigd. Er zijn dus altijd voldoende medespelers om mee te tennissen. 

Om extra trainingen te stimuleren en daarvoor het niveau sneller te verbeteren bieden we een 2e training aan voor €100,00 voor 16 lessen. De duur van de training word aangepast naar het aantal deelnemers. 4-6 spelers: 60 minuten, 3 spelers: 45 minuten, 2 spelers: 30 minuten.*

- de trainer bepaald de samenstelling van de groep.

Tarieven jeugd winter (Oktober-Maart)

De jeugdtrainingen zijn altijd in een blok van 18 groepslessen. Kosten zijn € 180,00 pp. 

Ik ben het hele seizoen (april tot oktober) beschikbaar en in overleg vinden we een geschikt moment voor jullie training. 
Ik ben flexibel qua tijden en welke invulling we er aan geven.

Hoe je me kan bereiken? Via telefoonnummer: 06-47665231 of per mail: [email protected].

Sportieve groet,

Vincent Kleverlaan

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Address

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk