Lid worden

Personal information

Algemeen

Wil je gaan tennissen? Dan ben je van harte welkom bij Marquette.

Op het prachtige park gelegen tegen het Marquette bos is het heerlijk tennissen op 6 gravelbanen. Of je al kunt tennissen of nog helemaal niet, dat maakt niet uit. Bij Marquette wordt op elke niveau gespeeld. Leeftijd maakt ook niet uit. Het jongste lid is 5 jaar en het oudste lid is 94 jaar.

En ken je nog niemand? Geen probleem. Op de racketavond, de racketochtend of één van de gezelligheidstoernooien leer je vanzelf anderen kennen.

En met alle leden zorgen we voor een hoop gezelligheid. Bij Marquette is de bar in eigen beheer en zo kan je voor kleine prijzen een hapje en een drankje kopen.

De contributie van een lidmaatschap is per jaar (peildatum leeftijd is de leeftijd op 31 december van het betreffende jaar): 

Tarieven 2022*

  • senior (18 jaar en ouder) € 145,00    
  • jeugd (van 13 tem 17 jaar) € 90,00
  • jeugd (van 11 tem 12 jaar)€ 65,00    
  • jeugd (tem 10 jaar) € 35,00

Lidmaatschap is inclusief KNLTB kosten.

Alle seniorleden verzorgen jaarlijks drie bardiensten die zij zelf in kunnen delen. Bij te laat of niet invullen van de bardiensten worden deze door het bestuur ingevuld. Het afkopen van een bardienst is € 30,-- per bardienst.

Het lidmaatschap gaat in na goedkeuring van het bestuur. Het lidmaatschap wordt jaarlijks op 1 november automatisch verlengd (opzeggen voor die datum) de contributie wordt jaarlijks in januari afgeschreven.

Nog vragen? Stuur een bericht naar Veronique via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Address

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

KVK-nummer

40594084