Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van HLTC Marquette! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

Algemeen

Wil je gaan tennissen? Dan ben je van harte welkom bij Marquette.

Op het prachtige park gelegen tegen het Marquette bos is het heerlijk tennissen op 6 gravelbanen. Of je al kunt tennissen of nog helemaal niet, dat maakt niet uit. Bij Marquette wordt op elke niveau gespeeld. Leeftijd maakt ook niet uit. Het jongste lid is 5 jaar en het oudste lid is 94 jaar.

En ken je nog niemand? Geen probleem. Op de racketavond, de racketochtend of één van de gezelligheidstoernooien leer je vanzelf anderen kennen.

En met alle leden zorgen we voor een hoop gezelligheid. Bij Marquette is de bar in eigen beheer en zo kan je voor kleine prijzen een hapje en een drankje kopen.

De contributie van een lidmaatschap is per jaar (peildatum leeftijd is de leeftijd op 31 december van het betreffende jaar): 

Tarieven 2024*

  • senior (18 jaar en ouder) € 155,00    
  • jeugd (van 13 t/m 17 jaar) € 97,50
  • jeugd (van 11 t/m 12 jaar)€ 72,50    
  • jeugd (t/m 10 jaar) € 42,50

*Lidmaatschap is inclusief KNLTB kosten.

Alle seniorleden verzorgen jaarlijks drie bardiensten die zij zelf in kunnen delen. Dit is alleen van toepassing wanneer de bar niet is verpacht. In 2024 is de bar verpacht.

Het lidmaatschap gaat in na goedkeuring van het bestuur. Het lidmaatschap wordt jaarlijks op 1 november automatisch verlengd (opzeggen voor die datum) de contributie wordt jaarlijks in januari afgeschreven.

Nog vragen? Stuur een bericht naar Luc via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Adres

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

KVK-nummer

40594084