Hotel Marquette Aardbeientoernooi 2019

Hotel Marquette Aardbeientoernooi gaat van start!
 
Van 15 t/m 21 juli wordt het Hotel Marquette Aardbeientoernooi op ons park gespeeld. Ja, jullie lezen het goed, het aardbeientoernooi heeft sinds dit jaar een nieuwe sponsor! Natuurlijk zijn wij hier bijzonder blij mee.
 
Op zondag 14 juli wordt het rood-oranje event gespeeld met ongeveer 20 kinderen die voornamelijk uit het noorden komen. Eén van onze vaste tenniskampen komen op zaterdag al aan met de kleinste tennissers om ze alvast voor te bereiden op het grote toernooi. Zij blijven dan ook een nachtje slapen in het scouting gebouw en worden zondag na het toernooi weer door hun ouders opgehaald. 
 
Dan gaat het echte toernooi op maandag van start (waarbij we hopen op wat wedstrijden in het voorweekend). Dit houdt in dat de banen overdag de hele week bezet zijn en grotendeels ook de avonden tot ongeveer 21.00 uur. Er hebben zich 178 deelnemers ingeschreven, dus het belooft weer een gezellige en drukke week te worden.
 
Kom tussen 14 en 21 juli gerust eens kijken naar de leuke partijen die gespeeld worden. En mocht je je een beetje vervelen.....de commissie kan altijd wat extra handjes gebruiken gedurende de week! En nee, dit houdt niet in dat je een hele week paraat moet staan, maar een dag(deel) zou al heel fijn zijn. Interesse? Mail of bel naar Angelique Timmer, [email protected] of 06-55112949.

 

Alle schema's en standen zijn te volgen via onderstaande links

Aardbeientoernooi Rood-Oranje Event

14-7-2019 t/m 14-7-2019

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Address

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk