Jeugdweekend 2018

03 oktober 2018


Een kleine impressie van een geweldig jeugdweekend! Bekijk hierboven de video en het fotoalbum (115 foto's).

Jeugdweekend 2018 – HLTC MARQUETTE

Op 14 en 15 september was het dan zo ver. Ons jaarlijkse overweldigende jeugdweekend!!! Met maar liefst 25 kinderen werd er dit jaar afgetrapt: op vrijdagmiddag kwamen de toppers binnendruppelen met luchtbedden, tennistassen en vooral een heleboel zin. 

Allemaal snel een slaapplekje creeren in de kantine, want om 16uur stonden de onderlinge wedstrijdjes al op het programma. Onder leiding van Vincent, Jesse en Michiel werden de wedstrijdjes afgewerkt. Ondertussen hadden Kim en Inge de opdracht om 80 pannekoeken te bakken, want er moest een goede bodem worden gelegd voor het avondprogramma!

In het Marquette Bos werd namelijk het dierengeluidenspel gespeeld! Terwijl de schemering insloeg, werden de kids verdeeld in groepjes  en gewapend met een zaklamp en een nog bangere begeleider, was het zoeken maar! Zouden de Roepie Roepie vogel, de gekke wilde koe, de lieve tijger, de mensenschuwe mensenaap, de beerhond kruizing en de bonte klopspecht gevonden worden? En wie deed dat het snelste en kon het raadsel oplossen? Dit beloofde toch wel een hele leuke, maar toch ook wel spannende avond te worden voor onze jongste deelnemers. Uiteindelijk kwam iedereen veilig uit het bos en bij terugkomst op Marquette was het puzzelen maar. Obsnuf? Fusbon? Nee…..de oplossing was FUNBOS!!! Want dat was de activiteit van de volgende dag!

Nog wat laatse popcorn naar binnen, allemaal douchen en de spullen klaarleggen voor de (vroege!) zaterdag. Uiteraard nog keten en om 23uur deden de laatste bikkels ook hun ogen dicht. Voor de begeleiding was dat natuurlijk het moment om in de kleedkamer een heuse tafeltennisbattle te starten! Niet te laat gaan slapen, want de volgende dag was het ook voor hen vroeg opstaan!

Om 6uur ging de wekker namelijk en na het halen van verse broodjes, het bijeenrapen van de luchtbedden, werd er in colonne gereden naar Funforest in Amsterdam. Daar was het klimmen, klauteren, spelen en vooral je angsten overwinnen. Dat was voor de allerkleinsten toch echt wel pittig, maar iedereen (en daar mogen jullie heel trots op zijn!) heeft het geprobeerd. De oudste kinderen gingen parcours na parcours af en worden vanaf nu de klimapen genoemd. Om 12uur was het verzamelen, terug naar Marquette en met een laatste broodje kroket en frikadel zat ook deze editie er weer op. Nog even snel een boekje van de grote clubactie onder je armen (niet vergeten om geld op te halen voor Marquette EN jezelf!) en lekker naar huis en bijkomen van weer een geweldig Marquette weekend.

Toppers EN begeleiding (Vincent, Inge, Kim, Steef, Jesse, Junior, Mats, Michael Isa, Max, Ashley, Sandra en Michiel): 

BEDANKT VOOR ALWEER EEN GESLAAGDE EDITIE!!!!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Address

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk