Jeugd bij Marquette

Welkom!

Op Marquette staat de jeugd centraal. Met enthousiaste vrijwilligers van de jeugdcommissie bezorgen we onze jeugdleden een onvergetelijke Marquette- tijd! Wil je gezellig met je vrienden een balletje slaan en andere tenniskids ontmoeten? Of heb jij de ambitie om de opvolger van Roger Federer of Kiki Bertens te worden? Kom dan tennissen bij Marquette!

Even voorstellen

Ik ben Vincent Kleverlaan en ben werkzaam als tennistrainer op tennisvereniging HLTC Marquette. Ik ben gekwalificeerd om training te geven aan alle jeugdleden van verschillende leeftijden en niveaus. Als vereniging organiseren wij naast de leuke en leerzame lessen ook racketmiddagen, tennisuitjes, het jaarlijkse populaire jeugdweekend en andere activiteiten om de jeugd een leuke en onvergetelijke tijd te bezorgen.

Proefles

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden om een proefles te volgen? Dat kan dus! Om deel te nemen aan de proefles kun je contact opnemen met Vincent. Je kunt hem het beste bereiken op 06-47665231.

Jeugdboekje

Meer informatie? Kijk dan in ons jeugdboekje. De meest recente versie staat altijd op de website, dus houd deze goed in de gaten. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Adres

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

KVK-nummer

40594084