Jeugd bij Marquette

WELKOM!

Op Marquette staat de jeugd centraal. Met enthousiaste vrijwilligers van de jeugdcommissie bezorgen we onze jeugdleden een onvergetelijke Marquette- tijd! Wil je gezellig met je vrienden een balletje slaan en andere tenniskids ontmoeten? Of heb jij de ambitie om de opvolger van Nadal, Federer of Kiki Bertens te worden? Kom dan tennissen bij Marquette! We organiseren trainingen, toernooien, kampen, clubkampioenschappen en nog veel meer activiteiten!

EVEN VOORSTELLEN:

Ik ben Vincent Kleverlaan en ben werkzaam als tennistrainer op tennisvereniging HLTC Marquette. Ik ben gekwalificeerd om training te geven aan alle jeugdleden van verschillende leeftijden en niveaus. Als vereniging organiseren wij naast de leuke en leerzame lessen ook racketmiddagen, tennisuitjes, het jaarlijkse populaire jeugdweekend en andere activiteiten om de jeugd een leuke en onvergetelijke tijd te bezorgen. Sportieve groet, Vincent Kleverlaan

PROEFLES

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden om een proefles te volgen? Dat kan dus! Om deel te nemen aan de proefles kun je contact opnemen met Vincent.

JEUGDBOEKJE

Meer informatie? Download alle informatie over tennissen bij Marquette voor de jeugd. Dezeinformatie met betrekking tot de jeugd op Marquette is te vinden in op de pagina jeugdboekje. De meest actuele versie staat altijd op de website, dus houd deze goed in de gaten. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Address

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

KVK-nummer

40594084