Jeugdweekend 2017

Het was het weer zover! Ons jaarlijkse jeugdweekend met ook dit jaar weer een bomvol programma! 

Vanwege de weersverwachtingen dit keer geen tent op het park, maar allemaal lekker blijven slapen in de warme kantine! Hup, tafels en stoelen aan de kant en allemaal een slaapplek veroveren! Al snel werd er een meidenhoek gecreëerd, terwijl de stoere jongens aan de andere kant waren geïnstalleerd. Terwijl de begeleiding de luchtbedden nog aan het opblazen waren, stonden de kinderen (wonderwel) buiten al de eerste partijen van de clubkampioenschappen te spelen. Iedereen in zijn/haar eigen categorie!

Er moest vanwege de regen iets eerder gestopt worden, maarja, dat betekende dus wel wat meer tijd voor de heerlijke pannekoeken van Tom en Thea (veel dank!). Terwijl de kantine mistig stond van de poedersuiker, was het omkleden geblazen en werden de bikini’s, badpakken en zwembroeken aangetrokken. Yessssssss!!!! We gaan zwemmen!!!! Tussen de buien door naar de Waterakkers gelopen en om 19uur werd er geplonsd in het zwembad. Natuurlijk moesten we achter elkaar van de glijbaan en gingen de die-hards nog even in het buitenbad.

Na afloop van het zwemmen, toch maar even de auto’s opgehaald, want het regende onophoudelijk. Snel een paar keer heen en weer naar Marquette en daar allemaal de pyjama’s aan. Uiteraard werd er niet direct geslapen, maar na een uurtje keten was tegen half elf iedereen toch echt in dromenland! Dit betekende voor de begeleiding uiteraard dat de tafeltennistafel uitgeklapt kon worden J!

De zaterdagochtend om 7.30 uur allemaal opstaan en na het gezamenlijke ontbijt de tenniskleding aan om de resterende wedstrijden van de clubkampioenschappen te spelen. Er werd uitgeweken naar de hal en terwijl de kantine weer aan kant werd gemaakt, stonden de eerste kids alweer om 9.30uur hun wedstrijdjes te spelen. En terwijl de ouders en/of opa’s en oma’s zich klaarmaakten voor het ouderkind toernooi, moesten er uiteraard eerst nog de finales worden gespeeld!

Na het ouderkind toernooi (bedankt en leuke wedstrijden ouders!!!) zat het weekend er dan bijna op. Eerst de prijsuitreiking!!! Iedereen kreeg een mooi vaantje mee, en de toppers die dit jaar in de prijzen vielen waren:

Categorie Rood
1. Abigail van Waveren
2. Dilay Coskun

Oranje
1. Fiep Jonkman
2. Floris Uitendaal 

Groen
1. Jill Hartkamp
2. Ties Hartkamp

Floris, Elena, Julia, Elize, Bjorn, Fiep, Guusje, Carice, Dilay, Emma, Abigail, Yamaira, Milan, Jill, Ties, Jelte, Bart, Frederique, Mauro, Wende en Isis: bedankt voor de gezellige dag en allemaal tot snel!!!!

Tot slot nog een dankwoord voor Kim, Inge, Wendy, Vincent, Stefan en Michiel voor de begeleiding!

Bekijk alle foto's 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Adres

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

KVK-nummer

40594084