Update jeugdcommissie april

De eerste tennismaand zit er alweer bijna op en dus tijd voor een update van de jeugdcommissie:

World Tour
Deel 1 van de World Tour in het voorjaar is alweer achter de rug! Ondanks dat de eerste dag met vrieskou in maart nog was afgelast, hebben onze "rood" en "oranje" kids er al weer 2 dagen opzitten. Na de reguliere voorjaarscompetitie worden de wedstrijden weer hervat! Via tenniskids.toernooi.nl kun je de teamindelingen en speeldagen terugvinden!

Voorjaarscompetitie
Ook de voorjaarscompetitie is in volle gang! Dit jaar bij HLTC Marquette zijn we vertegenwoordigd met 2 "groene" teams en 2 teams die landelijk tm 14 jaar spelen! De jongens tm 14 doen het hier zelfs zo goed dat ze na 3 rondes bovenaan staan! Tijdens de speeldagen van de reguliere voorjaarscompetitie komen al deze jeugdtoppers in actie! Kom naar ons park en moedig ze dus aan!

Racketmiddag
RacketmiddagOp 16 april hebben we ook onze eerst racketmiddag van het seizoen gedraaid. In samenwerking met Vincent heeft de jeugdcommissie een leuke dag georganiseerd met tennis, de klassieke bingo en patat voor ongeveer 20 van onze jeugdleden! Op deze zonnige dag gingen de kids dus met mooie bingoprijzen EN een lekker ijsje weer naar huis!

Ga direct naar de foto's in het fotoalbum.

Gratis Meivakantie activiteiten (sportinstuif)
In de meivakantie zijn er diverse gratis sportieve activiteiten voor alle kinderen die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar school gaan. Onze vereniging doet daar natuurlijk ook aan mee. Op dinsdag 8 mei zal trainer Vincent samen met Max tijdens de Mega sportinstuif kinderen kennis laten maken met tennis! Kinderen van groep 3 tm 8 krijgen een clinic van 10.00 - 12.00 uur en de kleuters (groep 1 en 2) zijn welkom van 13.30 - 14.30 uur! Dit evenement vindt plaats in sportcentrum De Waterakkers.

Let op, je kunt alleen meedoen na digitaal inschrijven via de site: www.teamsportservice.nl/kennemerland!

Tot zover de update en tot snel op ons prachtige park!

Groetjes van de jeugdcommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Adres

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

KVK-nummer

40594084