Jeugdweekend 2020

Jeugdweekend 2020!

Anders dan anders was het dit jaar. Met de bekende maatregelen konden we dit jaar dus helaas niet op de club blijven slapen. Toch een leuk programma en vanwege de vele kids, hadden we gekozen voor 2 aparte groepen: de jongste kids (Rood en Oranje) en de grotere kids (Groen en Geel). Op zaterdag vonden de clubkampioenschappen plaats, waarbij we door het weer noodgedwongen naar de hal moesten. Hierdoor kon het ouder/kind toernooi helaas niet doorgaan...bij alle categorieĆ«n hadden we winnaars en dus ook een aantal bijna-winnaars. En dat is soms lastig, maar hoort natuurlijk ook bij tennis. Uiteindelijk kon iedereen wel gelukkig uitkijken naar de activitwiten op de zondag!!

Met de allerkleinste was het zondag midgetgolf op het Paasdal in Wijk aan Zee. Een paar regenbuien mochten hier de pret niet drukken. Na een pannekoek/patatje kon iedereen met de bingo een volle kaart inleveren en dus met een cadeau in de handen op huis aan!

Voor de grotere kids zouden er op het strand activiteiten plaatsvinden, maar door de harde wind en regen, werden we anderhalf uur van tevoren gebeld met de mededeling dat de activiteit TOCH niet door kon gaan (we hebben gelijk even gevraagd om de slogan op de website "slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding" aan te laten passen šŸ˜Š). Enfin, last minute gelukkig nog een bowlingbaan voor 20 kids kunnen regelen, dus dat was alsnog erg geslaagd. Na het bowlen richting Marquette en daar nog een aantal keer het fameuze "levend stratego" gespeeld in het Marquettebos. Afgesloten met een patatje in het clubhuis en op naar het volgende evenement!

Hulpouders, Jeugdcommissie en Vincent: bedankt voor weer een geslaagde editie!!!

 

Alle foto's en filmpjes vind je hier

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Adres

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

KVK-nummer

40594084