Onderlinge wedstrijden

Team clubkampioenschappen

Op vrijdagavond 31 augustus en zaterdag 1 september vindt alweer de 6e editie van ons onderlinge Team Clubkampioenschappen plaats. Wil je dubbeltjes spelen, stel dan een heren-, dames- of mixteam samen van 4 tot 6 personen en geef je op middels dit formulier. Het is voor alle speelsterkten en we proberen zoveel mogelijk in te delen tegen teams van vergelijkbare sterkte. Gezelligheid staat voorop, maar er zijn paar kleine prijsjes voor de teams met het hoogste puntengemiddelde per gespeelde wedstrijd (winst=2 punten, gelijk=1 punt, verlies=0 punten). Als je geen team hebt, dan kun je je individueel opgeven en kijken wij of er voldoende andere opgaven zijn voor een team.  

Enkelkampioenschap

Daarnaast is er dit jaar een enkelkampioenschap. Daarbij wordt niet op tijd gespeeld, maar om twee gewonnen sets (derde set=voltallige set). Indeling geschiedt op rating, maar de uitslagen tellen niet mee voor de rating. Dit wordt vooral gespeeld op dinsdagavond 28 augustus, woensdagavond 29 augustus en donderdagavond 30 augustus. Indien de finalisten niet verhinderd zijn, dan worden de finales gespeeld om 18.50 uur op zaterdag 1 september (= na afloop van de team clubkampioenschappen). Als er erg veel inschrijvingen zijn, dan wordt er ook op maandagavond gespeeld. Opgave voor de enkel gaat niet via een inschrijfformulier, maar via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=95D4A97B-53C0-46B9-9E87-4F996DA8FCC9  De kosten voor dit enkeltoernooi zijn €5 per persoon.  

Daarnaast kun je je optioneel inschrijven voor eten op vrijdag die start rond 18.30-19.00 uur en de barbecue op zaterdag aan ’t eind van de middag/ begin van de avond. Als je meedoet aan het enkeltoernooi en de team clubkampioenschappen, gelieve dan de eetwensen bij één van beiden door te geven. Tenslotte kunnen we alvast verklappen dat de vrijdagavond wordt afgesloten met dj Steven!  

Gezellige groet namens de commissie,  

Thijs
Edu
Gerrit
Wijna
Bettina

MTCK2018.doc

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Address

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

KVK-nummer

40594084