Seizoensafsluiter - Mexicaanse avond

17 november 2022


Helaas zit het seizoen er al weer bijna op. Het is weer het eerste volle seizoen op ons (nog steeds) mooie nieuwe park na Covid. Zowel een voor- als najaarscompetitie met kampioenen mogen vieren. Een prachtig aardbeientoernooi, open Flori en zelfs een heel nieuw toernooi. Alles wat een tennisjaar mooi maakt is voorbijgekomen.
Voor we allemaal in diepe winterslaap gaan en elkaar een paar maanden moeten missen, willen we het seizoen knallend uit gaan op zaterdag 26 november. Voor iedereen is er wat wils.

Coronapong
We starten voor de echte spelletjesfanaat rond 19.30 met een “Coronapong“ toernooi. Je speelt minimaal 2 wedstrijden, maar als je goed speelt natuurlijk meer. We spelen uiteraard om mooie prijzen.
Inschrijfgeld is €17,- per team. Hiermee kan je aan de bar 2 pitchers bier , 2 flessen wijn of een sixpack Corona halen om te gebruiken tijdens het spel.

Schrijf je hier in!

WK voetbal
Ben je meer een sportfan? Dan kan je naast de spannende potjes Coronapong ook in je Mexico outfit het Los Tricolores aanmoedigen in de wedstrijd Argentinië - Mexico om 20:00.

DJ
Heb je zelf meer met dansen? Ook dat kan. Rond 21.30/22.00 start de feest DJ met het draaien van plaatjes en kan je de rest laten zien hoe soepel de dancemoves zijn die je voor de spiegel hebt geoefend.

Themakleding
Moet je het meer van je looks hebben? We hebben een prijs voor de beste outfit. De prijs weegt zeker op tegen een kleine investering in een outfit, dus haal alles uit de kast ;) !

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Adres

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

KVK-nummer

40594084