Maar liefst 65 kinderen op de open dag

06 juni 2021


Op zondag 30 mei heeft de Jeugdcommissie samen met trainer Vincent de jaarlijkse open dag voor (nieuwe) jeugdleden georganiseerd. En wat een stralende dag was het...Maar liefst 65 kinderen hadden zich aangemeld en werden verdeeld over de ochtend en de middag. En dat werd dus even zweten in het warme weer bij de verschillende stationnetjes! Een tennisclinic bij Vincent, parcours lopen en balvaardigheid trainen bij Jesse, prijsschieten bij Christiaan en Jennifer, puntjes spelen bij Michiel en lekker gek doen op de springkussens bij Inge en Kim. 

Tussendoor wat bijtanken met eten en drinken en dan weer vlug door naar het volgende stationnetje. Uiteraard werd de open dag afgesloten met rondom de baan. En met 35 kinderen per groep kan dat best lang duren! Maar.....gelukkig blijven er altijd 2 finalisten over!! Vincent heeft al flink wat nieuw talent gespot en de eerste 12 proeflesjes zijn ook al een feit. Kortom een topdag voor onze mooie vereniging!

Daarnaast speciale dank aan onze oudste jeugdtoppers Jill en Elize die bij de allerkleinsten ook de begeleiding op zich namen! Goed gedaan meiden!

Klik hier voor de foto's! 

https://www.marquette.nl/foto-albums/f_72157719323635766

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Address

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

KVK-nummer

40594084