Grote Clubactie 2020

17 september 2020


Ook dit jaar doet HLTC Marquette weer mee aan de grote clubactie en zoals gewoonlijk gaat 80% van de verkoopopbrengst direct naar onze prachtige club! Vanaf zaterdag 19 september kun je loten kopen, waarmee je HLTC Marquette steunt!
 
Na de renovatie van het park afgelopen jaar (incl. speeltoestel dat gefinancierd is vanuit de opbrengsten van de Grote Clubactie!) willen we dit jaar twee flexibele "tenniswanden" aanschaffen. De Tri-tennis XXL muur is de perfecte trainingswand voor onze (jeugd)leden!
 
Dit jaar zijn er 3 manieren om loten te kopen:
 
1. Online verkoop van losse loten
Via onze eigen verenigingspagina kun je simpel en snel loten kopen. https://clubactie.nl/lot/h.l.t.c-marquette/130864
 
 
2. Online verkoop van Superloten
Speciaal voor bedrijven, sponsoren en bijvoorbeeld competitieteams. Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft dus een waarde van € 150,-. Hiervan gaat ook 80% direct naar HLTC Marquette. https://clubactie.nl/superlotkopen/h.l.t.c-marquette/130864
 
3. Verkoopboekjes
Onze jeugdleden komen langs de deuren en zijn op het park te vinden met de traditionele verkoopboekjes om loten te verkopen (NIEUW: dit jaar kunnen clubloten gekocht worden via de handige QR code in de boekjes!)
 
Uitslag loterij
Op 10 december 2020 wordt de uitslag van de loterij bekendgemaakt via clubactie.nl. Iedereen die loten koopt maakt kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,- en vele andere prijzen.
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Address

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk