Voorjaarscompetitie 2021 - jeugd

17 juli 2021


Waar de senioren dit jaar nog geen voorjaarscompetitie konden spelen, heeft de jeugd wel 5 zondagen competitief op de baan gestaan. Wederom met meer teams dan afgelopen jaar en dat doet ons als jeugdcommissie goed. Waar de jongste kids in Rood en Oranje kennis maken met punten en wedstrijdjes spelen, worden er bij de oudere kinderen in "groen" al echte wedstrijden gespeeld. Daar had ons tweede team het wel erg pittig dit jaar, maar heeft het eerste team heeft zich goed kunnen meten met de andere teams in de poule. We zijn benieuwd hoe dat straks in het najaar gaat!
 
Bij de junioren was Marquette met totaal drie teams vertegenwoordigd (2 teams in de categorie 11-14 jaar en 1 team in de categorie 13-17 jaar). Op de laatste speeldag konden twee van deze teams nog kampioen worden! Helaas moest het team in de oudste leeftijdscategorie vanwege personele problemen op de laatste speeldag maar liefst 4 partijen opgeven. Dit betekende dan ook dat het kampioenschap niet meer haalbaar was. En dit was extra zuur, ook omdat in de wedstrijden dat er WEL werd gespeeld er zeker niet werd ondergedaan voor de tegenstander (en de uiteindelijk kampioen...).
 
Waar team 1 in de categorie 11-14 keurig in de middenmoot eindigde, heeft team 2 laten zien dat zij klaar zijn voor een stap hogerop. Met 1 gelijkspel en 4 klinkende overwinningen sloten zij het voorjaar 2021 als KAMPIOENEN af. En dan ga je natuurlijk lekker de vakantieperiode in!
 
Goed gedaan Carice, Emma, Floor, Martyna en Frits!!! Uiteraard bedanken we Bas en Tobias die als invallers ook hun bijdrage aan het kampioenschap hebben geleverd.
 
De voorjaarscompetitie 2021 zit erop, maar genoeg tennis op ons park deze week tijdens ons Hotel Marquette Aardbeientoernooi!
 
Groeten, de jeugdcommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 235 475

Address

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

KVK-nummer

40594084