Rabobank fietsdag, zondag 10 juni 2018

Fiets je mee?

Zondag 10 juni staat de IJmond weer in het teken van de Rabobank Fietsdag. Een sportief evenement voor alle inwoners van de regio. Een mooie en gezellige manier voor Marquette om op sportieve wijze geld te verdienen voor de clubkas.

Start/ Finish

Er kan gestart worden tussen 09.30 - 11.30 uur en finishen vóór 16.00 uur. Je finisht bij de locatie waar je gestart bent:
Rabobank IJmond Stadion - Velsen-Zuid
Klein Centraal - Santpoort-Zuid
Informatieboerderij Zorgvrij/ Onder de Platanen - Velsen-Zuid
Brafoer - Beverwijk
De Oude Boerderij - Beverwijk

Geniet van een prachtige fietsroute van circa 32 kilometer door de IJmond. Een volle stempelkaart levert onze club € 12,50 op.

Thema

Het thema dit jaar is #Zelfredzaamheid; de kracht van de vereniging. Laat op social media (Facebook, Twitter en Instagram) zien wat de kracht is van onze vereniging. Maak een selfie en tag @Raboijmond met #Zelfredzaamheid en #dekrachtvandevereniging. De club met de meest originele foto ontvangt een extra bijdrage van € 250,- voor de clubkas, dus doe je best!

Meer informatie

Omdat de route nog niet bekend is gemaakt, is helaas nog niet alle informatie compleet...
...je kan deelnemen door zelf te starten op één van de genoemde punten, maar het idee is ook om met een gezellige groep Marquettenaren te gaan fietsen en te eindigen op ons eigen park.

Vragen?

logo

E-mail

info@marquette.nl

Telefoon

0251-235475

Address

Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk
Nederland