Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 maa. Training 2017
21 maa. Speelschema worldtour 2017
28 sep. Voorjaarscompetitie 2017
27 feb. Lid worden van Marquette
4 dec. Je online aankopen via Marquette
31 jan. Tenniskids
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_3682.JPG
IMG_3680.JPG
IMG_3679.JPG
Meest recente foto's
Campeónes de otoño
 Jesse van der Zande  Algemeen  5x gelezen

Beste Marquette leden,

De najaarscompetitie is inmiddels halverwege, wat jammergenoeg inhoudt dat het buiten tennisseizoen alweer op zijn einde loopt. Dat betekent gelukkig ook dat de activiteitencommissie alweer druk bezig is met de voorbereiding van het laatste evenement van dit tennisseizoen: “Campeónes de otoño”. Dit evenement vindt plaats op de laatste reguliere speeldag van de najaarscompetitie, zaterdag 28 oktober. De hele dag wordt nog competitie gespeeld, dus alle support is van harte welkom!

Campeónes de otoño betekent vrij vertaald “kampioenen van de herfst”. Op deze (hopelijk) mooie dag willen wij jullie graag uitnodigen om samen met ons dit mooie buitenseizoen af te sluiten met een Mexicaans tintje. Net als eerdere keren zijn we van plan om ons weer uit te sloven in de keuken en jullie een aantal typische Mexicaanse gerechten voor te schotelen. Wil je mee eten? Gezellig! Schrijf je dan alleen wel even in via deze link: http://bit.ly/2wBOGPD. Voor het eten vragen we een kleine bijdrage(5 euro), deze kan je cash voldoen op de dag van het evenement. Het eten zal geserveerd worden vanaf 17.30 uur.

Om 20.00 komt Mr Steve - een dj die eigenlijk geen introductie behoeft - langs om het seizoen feestelijk af sluiten. Hij staat garant voor een avond vol goede muziek, gezelligheid en weet jong en oud aan het dansen te krijgen. Dus doe je dansschoenen aan, zet je sombrero op en trek je beste Mexicaanse poncho aan, want het belooft een mooi feestje te worden.

Tot 28 oktober!

 

Campeónes de otoño 

Klik hier voor om te vergroten.  

Namens de activiteitencommissie,

Michael Kersten, 
Ricardo Iglesias,
Barend Hollenberg,
Jesse van der Zande 

 

 

zondag 8 oktober 2017, 13:33 uur
Jeugdweekend 2017
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  187x gelezen

Afgelopen weekend was het weer zover! Ons jaarlijkse jeugdweekend met ook dit jaar weer een bomvol programma! 

Vanwege de weersverwachtingen dit keer geen tent op het park, maar allemaal lekker blijven slapen in de warme kantine! Hup, tafels en stoelen aan de kant en allemaal een slaapplek veroveren! Al snel werd er een meidenhoek gecreëerd, terwijl de stoere jongens aan de andere kant waren geïnstalleerd. Terwijl de begeleiding de luchtbedden nog aan het opblazen waren, stonden de kinderen (wonderwel) buiten al de eerste partijen van de clubkampioenschappen te spelen. Iedereen in zijn/haar eigen categorie! Er moest vanwege de regen iets eerder gestopt worden, maarja, dat betekende dus wel wat meer tijd voor de heerlijke pannekoeken van Tom en Thea (veel dank!). Terwijl de kantine mistig stond van de poedersuiker, was het omkleden geblazen en werden de bikini’s, badpakken en zwembroeken aangetrokken. Yessssssss!!!! We gaan zwemmen!!!! Tussen de buien door naar de Waterakkers gelopen en om 19uur werd er geplonsd in het zwembad. Natuurlijk moesten we achter elkaar van de glijbaan en gingen de die-hards nog even in het buitenbad.
 
Na afloop van het zwemmen, toch maar even de auto’s opgehaald, want het regende onophoudelijk. Snel een paar keer heen en weer naar Marquette en daar allemaal de pyjama’s aan. Uiteraard werd er niet direct geslapen, maar na een uurtje keten was tegen half elf iedereen toch echt in dromenland! Dit betekende voor de begeleiding uiteraard dat de tafeltennistafel uitgeklapt kon worden J!
 
De zaterdagochtend om 7.30 uur allemaal opstaan en na het gezamenlijke ontbijt de tenniskleding aan om de resterende wedstrijden van de clubkampioenschappen te spelen. Er werd uitgeweken naar de hal en terwijl de kantine weer aan kant werd gemaakt, stonden de eerste kids alweer om 9.30uur hun wedstrijdjes te spelen. En terwijl de ouders en/of opa’s en oma’s zich klaarmaakten voor het ouderkind toernooi, moesten er uiteraard eerst nog de finales worden gespeeld!
 
Na het ouderkind toernooi (bedankt en leuke wedstrijden ouders!!!) zat het weekend er dan bijna op. Eerst de prijsuitreiking!!! Iedereen kreeg een mooi vaantje mee, en de toppers die dit jaar in de prijzen vielen waren:

Categorie Rood
1. Abigail van Waveren
2. Dilay Coskun

Oranje
1. Fiep Jonkman
2. Floris Uitendaal 

Groen
1. Jill Hartkamp
2. Ties Hartkamp
 
Floris, Elena, Julia, Elize, Bjorn, Fiep, Guusje, Carice, Dilay, Emma, Abigail, Yamaira, Milan, Jill, Ties, Jelte, Bart, Frederique, Mauro, Wende en Isis: bedankt voor de gezellige dag en allemaal tot snel!!!!
 
Tot slot nog een dankwoord voor Kim, Inge, Wendy, Vincent, Stefan en Michiel voor de begeleiding!

Bekijk alle foto's op onze Facebook pagina: 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1626450764054264.1073741849.204527246246630&type=1&l=392871a392

maandag 18 september 2017, 20:47 uur
Informatie najaarscompetitie
 Robin Kuip  Competitie  42x gelezen

Beste aanvoerders,
 
Het is bijna zover, de najaarscompetitie gaat binnenkort van start!
 
As vrijdag (1 september), tijdens de onderlinge wedstrijden, is er tussen 18:30-20:00 uur gelegenheid om de competitiebescheiden en ballen op te halen. Dit is alleen mogelijk op deze datum, dus hopelijk lukt het jullie om deze dag naar Marquette te komen.
 
In de bijlage hieronder vind je een overzicht welk bedrag je voor de blikken ballen / teamgeld dient te betalen (dit bedrag graag gepast meenemen als je de competitiebescheiden en ballen op komt halen).

Op www.knltb.nl is alle informatie mbt de competitie te vinden (speeldata, starttijden, etc). Let op: de starttijden die op KNLTB.nl gepubliceerd zijn, kunnen een week voor aanvang van de competitiedag nog gewijzigd worden. Je kan ook onder dit bericht op je team doorklikken.

Zoals elk jaar dienen jullie zelf de uitslagen van een thuiswedstrijddag in het systeem te verwerken. Zie bijgaande handleiding hieronder voor meer informatie.


We hopen jullie as vrijdag bij Marquette te zien!
 
Sportieve groet,
Esther en Miriam

 


Download bestanden
competie team (geld) 15 KB (77x opgehaald)
handleiding invoeren van uitslagen 469 KB (48x opgehaald)
woensdag 30 augustus 2017, 20:20 uur
Schema onderlinge teams 2017
 Robin Kuip  Onderlinge wedstrijden  50x gelezen

Beste tennisliefhebbers,

De onderlinge Team Clubkampioenschappen komen er weer aan. Traditioneel wordt daarbij lekker gegeten; Wijna serveert tapas op vrijdagavond 1 september. Inloop tussen 18.30 uur en 19.00u. Zaterdag 2 september is er een heerlijke barbecue vanaf 18.00 uur. Indien je doorgegeven eetwensen nog wilt wijzigen, mail dan uiterlijk zondag a.s. naar onderlinge@marquette.nl

De inschrijvingen voor het eten en de tennisindeling zijn te vinden door hier te klikken (Let op; meerdere tabbladen). Er zijn twee wedstrijden per persoon gepland, maar je spreekt met jouw team af wie welke wedstrijd speelt. Wedstrijden duren slechts 50 minuten en daarbij wordt het aantal games opgeteld (dus geen sets). De teams met het hoogste gemiddelde aantal winstpartijen winnen.
Het loont overigens de moeite om zaterdagavond te blijven, want dan verzorgen dj’s Roy en Jan Kees een gezellig muziekje!

Gezellige groet,


Thijs
Edu
Gerrit
Wijna
Susanne


Download bestanden
Speelschema 2017 (update 29 aug) 60 KB (479x opgehaald)
vrijdag 25 augustus 2017, 15:13 uur


6e Ton Reeuwijk veteranentoernooi
 Robin Kuip  Onderlinge wedstrijden  167x gelezen

 

Vijf jaar lang organiseerden Ton Reeuwijk en Lida Jonkman het "veteranentoernooi ".
Na het overlijden van Ton in 2011 is het toernooi voortgezet onder de naam "Ton Reeuwijktoernooi".
Van 7 t/m 11 augustus werd het toernooi, onder deze naam,  voor de 6e keer gehouden.
Het toernooi kan opnieuw als zeer geslaagd worden beschouwd. Daar konden een paar regenbuien helemaal niets aan veranderen!

Klik op Lees meer om alle foto's te bekijken 

maandag 14 augustus 2017, 09:14 uur
Teer aardbeientoernooi
 Robin Kuip  Teer Aardbeientoernooi  94x gelezen

Van maandag 24 juli t/m zondag 30 juli.

Wie speelt wanneer? https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=40CE5E21-6553-4897-9997-025F9FCA3FE4

Volg het toernooi ook via Instagram https://www.instagram.com/aardbeientoernooi/ en via Facebook https://www.facebook.com/aardbeientoernooi/

 

donderdag 20 juli 2017, 09:37 uur
Onderlinge Team Clubkampioenschappen
 Robin Kuip  Onderlinge wedstrijden  104x gelezen
Op vrijdagavond 1 en zaterdag 2 september vindt alweer de 5e editie van ons onderlinge Team Clubkampioenschappen plaats. 

Zoals gebruikelijk starten wij de vrijdagavond met een overheerlijke tapasavond en op zaterdag kan er weer volop genoten worden van een gezellige BBQ. Na de prijsuitreiking sluiten wij de Team Club Kampioenschappen af met een optreden van dj’s Roy en Jan Kees.

Dus zin in gezelligheid en veel tennisplezier? Schrijf je dan nu in!
Stel een team samen van 4 tot 6 personen en bedenk een leuke naam! Hieronder kun je het inschrijfformulier downloaden, invullen en mailen naar onderlinge@marquette.nl. (je kunt je formulier ook achterlaten in de bus in de kantine).

Let op; Gezelligheid staat voorop, dus ook al ben je net lid (of potentieel lid), schroom niet om je in te schrijven. Wil je meedoen, maar heb je geen volledig team, stuur dan een mail naar onderlinge@marquette.nl

Kosten bedragen: €5,- deelname tennis, €10,- tapas vrijdagavond, €5,- BBQ zaterdag

Gezellige groet namens de commissie,

Thijs
Edu
Gerrit
Wijna
Susanne


Download bestanden
Inschrijven Team Clubkampioenschappen 2017 124 KB (148x opgehaald)
donderdag 22 juni 2017, 16:19 uur
Fiets mee op 11 zondag juni
 Robin Kuip  Nieuwsbrieven  264x gelezen
Ook geinspireerd door Tom Dumoulin? Ja...dan vinden we het leuk als je meedoet met de Rabo Fietsdag. Het hoeft niet zo snel als Tom!
Zondag 11 juni is het alweer zover, dan stappen we met z'n allen op de fiets voor Marquette. Je hoeft geen lid te zijn van Marquette, dus fiets met wie je wilt.

Ontvangst en aanmelding op startlocatie
Kom naar één van de zes startlocaties. Aanmelden kan individueel of per groep bij de Rabobank-tent.
Houd er rekening mee dat het druk kan zijn bij de startposten.

Startlocaties & Startnummers  
Je kunt starten en finishen op de volgende locaties:Let op:
  • Starten kan tussen 09.30 uur en 12.00 uur, finishen tot uiterlijk 16.00 uur.
  • Op de dag zelf kun je nog bepalen waar je start en welke route je fietst.
  • Het startnummer van Marquette is nummer 57
  • De locatie waar je start, is ook de locatie waar je eindigt.
  • Je mag zowel in groepen fietsen als individueel.
  • Bij iedere stempelpost kun je uitrusten, iets eten of drinken.
  • Als je kiest voor Route IJmond, dan maak je deze dag gebruik van het Pontveer Velsen. Het kan zijn dat je, vanwege de drukte, even moet wachten voordat je het kanaal kunt oversteken. Wij vragen hiervoor je begrip en geduld.

Nieuwsgierig naar de routes van de Rabobank Fietsdag? Bekijk deze hier.

Stempelkaart
Bij de start ontvangen alle deelnemers een stempelkaart. De organisatie vraagt je de stempelkaart volledig in te vullen. Rabobank biedt de fietsers één gratis kopje koffie/thee aan óf een softijsje. Deze haalt u bij één van onderstaande posten tegen inlevering van de coupon aan de stempelkaart.

Koffie/thee verkrijgbaar bij: 
IJsclub Kees Jongert of het Rabobank IJmond Stadion 
óf
Softijsje verkrijgbaar bij:
De Patatoloog of Restaurant Onder de Platanen

Na een prachtige fietstocht door de regio eindig je de route waar je gestart bent. Daar ontvang je de laatste stempel en lever je de volle en volledig ingevulde stempelkaart in. Alleen originele en volledig ingevulde stempelkaarten leveren een bijdrage op voor de clubkas.

  • Route Noord is 25 km lang en levert € 10,- op per volle stempelkaart (3 stempels).
  • Route Zuid is 25 km lang en levert € 10,- op per volle stempelkaart  (4 stempels).
  • Route IJmond is circa 55 km lang en levert € 15,- op per volle stempelkaart (7 stempels).

De stempelkaarten kunnen tot uiterlijk 16.00 uur worden ingeleverd.  

Entertainment 
Bij alle start en finishlocaties treden lokale muziekverenigingen op, zij zorgen voor muzikale gezelligheid op de route.
Wil je weten wie er allemaal optreden, bekijk dan hier het overzicht.

Maak kans op een extra bijdrage door de Social Media actie #Vitaliteit
Het thema van deze Fietsdag is Vitaliteit. Laat op social media (Facebook en Twitter) zien hoe vitaal en/of duurzaam Marquette is.

Maak een foto of selfie (met bijvoorbeeld gezonde voeding, in beweging, duurzaam of verkleed) en tag @Raboijmond met #Vitaliteit #Duurzaamheid en/of #Fietsdag.

RaboIJmond is volop in beweging met de #Fietsdag. Hoe #vitaal of #duurzaam is jouw vereniging?

De club met de meest originele social media campagne ontvangt een extra bijdrage voor de clubkas:
• 1ste prijs € 250
• 2de prijs € 100
• 3de prijs € 50

Een afvaardiging van Rabobank IJmond maakt uit alle inzendingen een keuze. De winnaars worden bekend gemaakt via Social media. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Afgelasting
Mocht de fietsdag onverhoopt geen doorgang kunnen vinden (bij noodweer of andere calamiteiten), dan ontvangt de coördinator van uw vereniging op de dag zelf een e-mail van de organisatie en melden wij dat op Facebook en Twitter. Hiermee komt de donatie te vervallen en beraden wij ons op een gepast alternatief.       

dinsdag 30 mei 2017, 20:48 uur
Nieuwe sponsor voor het Aardbeientoernooi!
 Robin Kuip  Teer Aardbeientoernooi  154x gelezen

Voor de jaren 2017, 2018 en 2019 heeft de Stichting Vrienden van Marquette TEER MAKELAARS bereid gevonden om hoofdsponsor van dit fantastische jeugdtoernooi te worden. Teer, bedankt!!!

Teer Makelaars richt zich op een optimale dienstverlening binnen de makelaardij. Verkoop, aankoop, huur, verhuur, taxaties en nieuwbouw voor elke discipline in vastgoed bemiddeling bent u bij Teer Makelaars aan het juiste adres. Vanuit een gedreven, betrokken management en enthousiaste medewerkers die ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling, is Teer Makelaars eigentijds en levert service met kwaliteit.

Teer Makelaars Aardbeientoernooi


dinsdag 23 mei 2017, 12:23 uur
Floricultura Marquette Open 2017
 Robin Kuip  Floricultura Marquette open  197x gelezen

Poster 2017Floricultura Marquette Open 2017

Van zaterdag 24 juni tot en met zondag 2 juli 2017 vindt het Floricultura Marquette Open toernooi plaats.
Een mooi tennisevenement, voor spelers, publiek én club!!!

Net als vorig jaar spelen wij wegens succes in het enkelspel, zowel bij de dames als bij de heren, het zgn. ratingtoernooi.

De schema’s zullen op basis van je (actuele) rating van 14 juni 2017 ingedeeld worden. Voor de dubbels en gemengd dubbels wordt er gewoon op categorie gespeeld. Tevens is er net als vorig jaar  een categorie 2. Hierdoor hebben wij de categorieën 2 t/m 7, dus voor ieder wat wils!

De organisatie van het Floricultura Marquette Open hoopt weer sterke spelers naar de banen van het lommerrijke park aan de Mozartstraat te lokken.

Ook dit jaar gaan we als commissie ons uiterste best doen het toernooi zo aantrekkelijk mogelijk te maken om net als vorige edities een geslaagde toernooiweek neer te zetten.
Dus met leuke wedstrijden, leuke activiteiten én hopelijk mooi weer!!

Ook rondom de tennisbaan zorgt de toernooicommissie voor voldoende vertier om een gezellig toernooi te garanderen.

Inschrijven kan tot en met zondag 11 juni 2017 via http://www.marquette.nl// en http://www.toernooi.nl/.
Voor het inschrijven in het enkelspel is geen speelsterkte vereist!

Er zal nog een weekprogramma op deze website gepubliceerd worden met hierin de activiteiten gedurende de toernooiweek. Dit weekprogramma zal tevens bij de bekendmaking van de eerste speeltijden toegevoegd worden.

Je kunt ons toernooi ook volgen via onze facebook pagina https://www.facebook.com/FloriculturaMarquetteOpen?ref=aymt_homepage_panel

Kortom, het Floricultura Marquette Open mag niet ontbreken in je agenda.
Wij heten je dan ook van harte welkom als deelnemer óf als toeschouwer en kom gezellig naar tennispark Marquette!

Link toernooi.nl:
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=7DE05175-F330-4800-94FA-FF29C343F7F1

De commissie Floricultura Marquette Open bestaat uit:

Manouk Ammeraal (voorzitter)
Gabriëlle Altena (wedstrijdleider)
Maarten Heideman (penningmeester)
Willem van Bragt (feestneus 1)
Martijn Bruyn (feestneus 2)
Timo van der Gracht (aspirant DJ Plan-koning)
Anneke van der Helm (Eten en drinken)
Hester Hooyschuur (creatief brein)
Bas Mensink (DJ Plan-koning)
Tom Sikkema (feestneus 3)


donderdag 27 april 2017, 21:46 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Barcommissie
 Bestuur
 Competitie
 Floricultura Marquette open
 Jeugdbabbels
 Nieuwsbrieven
 Onderlinge wedstrijden
 Teer Aardbeientoernooi
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
20 Oktober
 Bridge

28 Oktober - 28 Oktober
 Campeónes de otoño

17 November
 Bridge

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren