Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
28 sep. Voorjaarscompetitie 2017
4 maa. Teams en speeldata worldtour
27 feb. Lid worden van Marquette
15 feb. Training 2016
4 dec. Je online aankopen via Marquette
31 jan. Tenniskids
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
2016-07-11 Foto 7.JPG
2016-07-11 Foto 6.JPG
2016-07-11 Foto 5.JPG
Meest recente foto's
Zin in een spelletje Keezen?
 Robin Kuip  Algemeen  1x gelezen
Zin in een spelletje?

http://www.keezenspel.nl/images/productimages/big/k4.pngTijd voor een nieuwe traditie voor alle liefhebbers van het leukste bordspel.
Vrijdag 27 januari a.s. organiseren wij een Keez toernooi bij HLTC Marquette.

Je kunt je voor dit toernooi opgeven per koppel (twee personen). Deadline voor opgeven is vrijdag 20 januari. Je kunt je aanmelden door het sturen van een e-mail naar info@marquette.nl.
 
Mocht je geen Keez maatje hebben, dan kun je dit aangeven zodat wij deze voor je zoeken.
Mocht je in het bezit zijn van een Keezbord dan stellen wij het op prijs als je deze meeneemt (geef dat bij je aanmelding even door).

Aanvang 19.30uur – toernooi begint om 20.00 uur
Kosten: EUR 5.00 p.p.  
 
Hiervoor krijg je een super gezellige avond, een kop koffie/thee met iets lekkers en een lekker hapje voor bij de borrel.

Wij rekenen op een grote opkomst!

Groetjes Audrey Tuin en Angelique Timmer
 
maandag 16 januari 2017, 15:00 uur
Nieuwjaarsreceptie
 Robin Kuip  Algemeen  25x gelezen

Beste leden van Marquette,

De laatste maand van het jaar is alweer halverwege, dus tijd om stil te staan bij het nieuwe jaar.

Nieuwjaarsreceptie
Om het nieuwe jaar op gepaste wijze in te luiden, nodigen wij iedereen van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari in ons clubhuis. Aanvang 16.00 uur.

Daarnaast doen wij een OPROEP voor het speelklaar maken van de banen voor het komend seizoen. Net als vorig jaar willen we ook dit jaar de banen zelf aanleggen. Daarvoor zijn veel mensen nodig! Uiteraard maken vele handen licht werk! Dus al kan je maar een paar uurtjes, je hulp is welkom. De werkzaamheden zullen plaatsvinden tijdens een aantal weekeinden in februari 2017. Je kunt je aanmelden door het sturen van een e-mail naar voorzitter@marquette.nl. Uiteraard wordt er rekening gehouden met ieders mogelijkheden en tijd.

Tot zondag 8 januari!

Het bestuur

 

 

donderdag 22 december 2016, 13:42 uur
Online winkelen via Marquette
 Robin Kuip  Algemeen  71x gelezen

Wie doet dat nou niet, online shoppen?

Je kunt Marquette nu héél makkelijk (gratis) sponsoren door je online aankoop via onderstaande link te doen.
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3202

---------------------
Sponsorkliks is een samenwerking tussen webshops en (sport)verenigingen. Doe jij je aankoop bij een bekende webwinkel via Sponsorkliks, dan krijgt Marquette maandelijks een commissie uitgekeerd.
De hoogte van de commissie is afhankelijk van het aankoopbedrag, dus leef je uit!!!

LET OP: Je betaalt niets extra via Sponsorkliks.
Dus je sponsort Marquette echt helemaal gratis!

Voorbeelden:
CoolBlue, Bol. com, Bart Smit, BCC, Thuisbezorgd.nl, Wehkamp, Zalando, Media Markt, Albert Heijn, Booking. com, Couverts, Tennis-Geest etc.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3202

Of download de app in de playsore of app-store

Apple
https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

online shoppen winkelen

 

  


donderdag 24 november 2016, 16:36 uur
Oktoberfest 2016
 Robin Kuip  Algemeen  244x gelezen

Marquette Unter den Linden, hij is er weer! 29 oktober vanaf 17.00u komen we weer allemaal in Lederhosen of Dirndl naar ons prachtige park.

Dit is een mooie afsluiting van dit mooie tennisseizoen op het mooiste tennispark van ons land. 

Op 29 oktober wordt er nog een flinke bal geslagen op Marquette: de najaarscompetitie en de gravelcompetitie strijden nog op de laatste punten. Kom jij langs?

Meld je aan voor 25 oktober zodat Gretha genoeg Wurstl kan bestellen. Je krijgt een mooie gevulde bierpul en leckere Speise en DJ Andries. Tot 23.00 uur sollen wir tanzen; neem al je Freunden mee! Eet je niet mee, dan betaal je de helft.

Schrijf je nu in: https://goo.gl/forms/AwhaS7TNi6Ipr9yB3 

Oktoberfest Heemskerk 

maandag 10 oktober 2016, 13:02 uur


Voorjaarscompetitie 2017
 Robin Kuip  Competitie  200x gelezen

 

Beste Marquette-leden,

Hierbij ontvangen jullie het inschrijfformulier (zie onderaan dit bericht) voor de voorjaarscompetitie 2017. We gaan er natuurlijk vanuit dat er volgend jaar weer veel leden gezellig meedoen! 

De KNLTB heeft vanaf volgend jaar drie nieuwe competitievormen die veel spelplezier moeten opleveren en beter passen in de volle agenda’s van tegenwoordig. 

Instapcompetitie 
De eerste nieuwe vorm is de Instapcompetitie, die vooral geschikt is voor beginnende competitiespelers van niveau 8 en 9.  Spelers van 17 jaar en ouder spelen tijdens de Voorjaarscompetitie in april en mei gedurende zeven speeldagen, op donderdagavond of zondagmiddag. De keuze voor de dag is aan de spelers zelf. Er worden per speeldag twee dubbelpartijen gespeeld, waarbij de samenstelling van de duo’s niet uitmaakt. Zo is het bijvoorbeeld toegestaan dat twee dames  tegenover een gemengd duo staan. De nadruk ligt op leuk tennis op je eigen niveau en gezelligheid, de duels tellen dan ook niet mee voor de speelsterkte. Om de duur van de duels te beperken, wordt bij een stand van 40-40 direct een beslissend punt gespeeld en wordt in plaats van een derde set een wedstrijdtiebreak tot tien punten gespeeld.

Jongvolwassenen
De tweede is een competitievorm voor jongvolwassenen tussen de 17 en de 35 jaar. Deze competitie is makkelijk te plannen naast andere activiteiten. In de Voorjaarscompetitie in april en mei zijn er zeven speeldagen, die pas beginnen op zaterdag na 17.00 uur. Teams werken met minimaal vier spelers vier dubbelpartijen af, waarbij een speelronde kan bestaan uit één damesdubbel, één herendubbel en twee maal gemengd dubbel of uit vier heren-, dan wel damesdubbels. De nadruk van deze vorm ligt voornamelijk op spelen tegen tegenstanders van vergelijkbaar niveau en dezelfde leeftijdscategorie. Ook hier wordt bij 40-40 een beslissend punt gespeeld en is de derde set een wedstrijdtiebreak tot tien punten.

Zomeravondcompetitie
De derde nieuwe competitievorm is de Zomeravondcompetitie voor spelers van 17 jaar en ouder en van alle niveaus in mei en juni. Op zeven woensdagavonden komen teams met minimaal vier spelers tegen elkaar uit in vier dubbelpartijen en net als bij de jongvolwassenen kan worden gekozen uit vier damesdubbels, vier herendubbels of één damesdubbel, één herendubbel en twee maal gemengd dubbel. Wederom wordt bij 40-40 een beslissend punt gespeeld en is de derde set een wedstrijdtiebreak tot tien punten. De Zomeravondcompetitie kan door spelers naast de Voorjaarscompetitie worden gespeeld.

Als er vragen/onduidelijkheden zijn, dan horen wij dit graag.

Sportieve groet,
Miriam en Esther


Download bestanden
Competitie 2017 15 KB (166x opgehaald)
woensdag 28 september 2016, 17:40 uur
Jeugdweekend 2016
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  204x gelezen

Wat een weekend! Het fameuze jeugdweekend van Heemskerks Leukste Tennis Club vond dit weekend plaats! En wat een super tijd hebben we gehad met zijn allen! Bij aankomst snel luchtbedden opblazen en allemaal een eigen plekje in de tent! Daarna met zijn allen naar Wijk aan Zee! In vier groepjes 18 holes afwerken. En wat een leuke midgetgolfbanen! Maar sommige ook wel erg moeilijk! Toch hebben we een mooi aantal hole-in-ones gezien. Goed gedaan! Daarna lekker eten met zijn allen ennnnn de speurtocht!!! Een heuse schatkaart met allemaal opdrachten. Kris kras door Wijk aan Zee op zoek naar de aanwijzingen om vervolgens op het strand te zoeken naar de schatkist! Daarna voldaan naar Marquette terug, allemaal zand uit de haren spoelen en fris in de pyjama! Nog 2 kleine dansjes bij de Marquette disco en daarna slapen....tenminste....eerst keten natuurlijk!!!! Om 22.30 uur was het toch gelukt en sliep iedereen. Zelfs een automatische sproeier mocht de pret niet drukken! 's Ochtends vroeg aan het ontbijt, spullen alvast pakken en onder leiding van meester Vincent de clubkampioenschappen afwerken! Vervolgens afsluiten met tennissen met papa of mama (of opa) en met een zakje snoep naar huis. 

Guusje, Bjorn, Jill, Elena, Elize, Ties, Fiep, Carice, Yamaira, Milan, Emma, Floris, Wende, Dilay en Julia: jullie waren een topteam. Wij hebben genoten en als het goed is jullie ook! Super dat jullie er waren en tot snel weer op Marquette!

Groetjes van Vincent, Steef, Kim, Michael, Wendy, Inge, Ronald en Michiel!

 

Op onze Facebookpagina staan allemaal leuke foto's van het weekend: https://www.facebook.com/marquette.nl/

 Of ga direct naar de pagina met alle foto's https://www.facebook.com/marquette.nl/photos

dinsdag 20 september 2016, 17:18 uur
Onderlinge 2016
 Robin Kuip  Onderlinge wedstrijden  253x gelezen
Beste leden van Marquette,

Neem een kijkje op ons tennispark aankomend weekend! De onderlinge wedstrijden worden gespeeld en er staat een geweldig muzikaal optreden gepland van de Buaya’s op zaterdagavond.

De speelschema’s van de onderlinge wedstrijden zijn hier te vinden. Degenen die zich hebben ingeschreven voor de tapas worden aankomende vrijdag om 19 uur verwacht in het clubhuis.

Met sportieve groet,

De onderlinge commissie

Wijna van Nieuwenhuijzen,
Susanne Jerphanion
Edu Peeters
Gerrit van Gelderen
Thijs Vollenbroek

Download bestanden
Onderlinge wedstrijden 2016 indeling 21 KB (795x opgehaald)
maandag 22 augustus 2016, 17:18 uur
Jeugdweekend 17 en 18 september
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  271x gelezen
Jeugdweekend

Download bestanden
Flyer jeugdweekend 230 KB (307x opgehaald)
dinsdag 26 juli 2016, 16:08 uur
Laatste racketmiddag voor de vakantie
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  292x gelezen

Beste toppertjes!

De week voor het aardbeientoernooi hadden we de laatste racketmiddag als afsluiter van het voorjaar! De opkomst was geweldig!! Na 1,5uur lang tennis, spelletjes en vooral plezier op de tennisbaan met Gabriëlle en Vincent was het tijd voor.....pannekoeken!!!!! Mmmm....heerlijk! Na de pannekoeken snel de tafels aan de kant en werd de kantine omgetoverd tot Bioscoop Marquette - Rio draait in de bioscoop!!! Uiteraard kon de popcorn met ranja niet ontbreken tijdens de film!

We hopen dat iedereen weer een geweldige dag op Marquette heeft gehad!

PS: Martine, Lida, Thea, Jennifer en Vincent! Bedank voor de pannekoeken!!!

Groetjes van de Jeugdcommissie

Bekijk de foto's in de fotogallerij: http://marquette.nl/content/html/363.asp?galleries=14636 

 

dinsdag 26 juli 2016, 15:03 uur
Aardbeientoernooi van start
 Robin Kuip  WEA Aardbeientoernooi  900x gelezen

SabHoi allemaal,

We zijn begonnen. Na een rustig voorweekend zijn we van start gegaan. De hele week zit weer goed vol met zo'n 150 enthousiaste kids. Een deel daarvan speelt woensdag ons oranje/rood toernooi.

Bekijk hier de schema's van het aardbeientoernooi: 16-7-2016 t/m 24-7-2016
http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=FE1B9C20-CE7B-477D-BBD0-2110121EFDDD 

Ook dit jaar de hele week gezellig met allerlei activiteiten naast het tennis! Baan 7 is geopend voor 'rond om de baan', want dat blijft natuurlijk ook erg leuk!

Volg ons ook op Facebook:
https://www.facebook.com/aardbeientoernooi/ 

De activiteiten:

Maandag:
Beachtennis

Dinsdag:
Blindvoetbal
Blindtennis

Woensdag:
Rood/oranje event
Koekenpantennis
Poffertjes
Tafeltennistoernooi
Vossenjacht

Donderdag:
Levend stratego
Bingo
Discotennis

Vrijdag:
Slagbal
Levend Pokemon GO
Barbecue (graag uiterlijk woensdag opgeven)
Demo partij

Zaterdag:
Levend bingo
Leukste spel van de week
Pubquiz

Zondag 24 juli: FINALES 

Tot ziens op het Aardbeientoernooi

maandag 18 juli 2016, 14:16 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Barcommissie
 Bestuur
 Competitie
 Floricultura Marquette open
 Jeugdbabbels
 Nieuwsbrieven
 Onderlinge wedstrijden
 WEA Aardbeientoernooi
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
20 Januari
 Bridge

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren