Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
25 jan. 50% korting tijdens de valentijnsactie
3 feb. Lid worden van Marquette
4 dec. Je online aankopen via Marquette
31 jan. Tenniskids
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
ffe8fc6dabb05c8d8b0f8f5b4cdb2954.jpg
dcc22a820b01c92b4a3aeaf9eb8ed936.jpg
baaa19c1a5a027a581196c2e1f32057a.jpg
Meest recente foto's
50% korting tijdens de valentijnsactie
 Robin Kuip  Algemeen  656x gelezen

Finaledag WEA AardbeientoernooiWil je gaan tennissen? Dan ben je van harte welkom bij Marquette.

Op het prachtige park gelegen tegen het Marquette bos is het heerlijk tennissen op 6 gravelbanen. Of je al kunt tennissen of nog helemaal niet maakt niet uit. Bij Marquette wordt op elke niveau gespeeld. Leeftijd maakt ook niet uit. Het jongste lid is 5 jaar en het oudste lid is 95 jaar.

En ken je nog niemand? Geen probleem. Op de racketavond, de racketochtend of één van de gezelligheidstoernooien leer je vanzelf anderen kennen.

Verder zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om les te nemen.

 

Profiteer t/m 15 februari 2016 van onderstaande aanbieding:

50% korting

Met z'n 2en lid worden is profiteren!

- Tijdens de valentijnsactie kan je met z'n tweeën lid worden van Marquette en betaal je slechts € 65,00 p.p. Dat is dus 50% korting. Het volgende seizoen (2017) betaal je de normale contributie.
- Deze actie is voor seniorleden (18+)
- Actie is geldig t/m maandag 15 februari

Schrijf je nu inVul hiervoor wel allebei een lidmaatschapsformulier in en geef in het opmerkingenveld aan dat het om de valentijnsactie gaat.

Opgeven kan via het digitale inschrijfformulier.
http://goo.gl/forms/9NrHThlNl3Download bestanden
Lid worden 2016 319 KB (2221x opgehaald)
Lid worden van Marquette. Download hierboven de PDF.
maandag 25 januari 2016, 12:29 uur
In memoriam: Bram Hof
 Robin Kuip  Bestuur  158x gelezen

Zojuist heeft ons het trieste bericht bereikt dat Bram Hof is overleden. Bram Hof is een van de oprichters van de oudste tennisclub van Heemskerk; H.L.T.C. Marquette. We wensen vrienden en familie heel veel sterkte toe met dit verlies.

Het jubileumboek dat in 2010 is uitgegeven opent met de volgende zin:
De eerste Heemskerkse tenniscracks Roel Vries en Bram Hof fietsten in de zomer op en neer naar hun tennisclub in Uitgeest. Dat ging snel vervelen 'Hoogste tijd voor een eigen tennisclub in Heemskerk; zeiden zij onderweg tegen elkaar. Zo gezegd, zo gedaan.

Het verhaal van de fietstocht vertelde Bram Hof in 1985 bij het 25-jarige bestaan van Marquette. Hij was stedenbouwkundige bij de gemeente. Zijn tennismaatje Roel Vries werkte op de afdeling weg en waterbouw in het betreffende raadhuis. Zij zaten dicht bij het vuur dus. Collega's waren er ook voor te porren, zoals Jos Haverman (eerste penningmeester), Piet Dekker, John Parker (eerste secretaris), Jaques Dicker en Ber Heesterbeek.

De gemeente had zojuist een stuk grond gekocht van jonkheer Gevers van het kasteel Marquette. Die grond was bedoeld om de nieuwe Mozartstraat te verbinden met de Marquettelaan, ter hoogte van de huidige bocht. Volgens de clubannalen bedacht Vries dat de Mozartstraat net zo goed haaks op de Marquettelaan kon aansluiten. Zo schoot een flink driehoekig perceel grond over. Inderdaad geknipt voor een tennispark. (Het hele artikel is te lezen in het jubileumboek: H.L.T.C. Marquette in woord en beeld 1960-2010)

Oprichting Marquette 

 

 

woensdag 20 januari 2016, 20:03 uur
Marquette en het goede doel...
 Robin Kuip  Bestuur  68x gelezen

Beste leden,
 
Sportservice Nederland heeft ons getipt over de actie van verzekeringsmaatschappij Nh1816.
Nh1816 Verzekeringen bestaat in 2016 200 jaar en wil dat graag vieren door speciale projecten voor het goede doel te steunen en daarbij het lokale verenigingsleven een impuls te geven. Onze vereniging is enthousiast over deze actie en is voornemens om een projectidee in te dienen om geld in te zamelen voor een goed doel en voor onze vereniging.
 
De opdracht is eenvoudig. Onze vereniging organiseert samen met een verzekerde van Nh1816 een evenement voor het goede doel. Nh1816 verdubbelt het opgehaalde bedrag voor het goede doel (maximaal € 10.000,-). En Nh1816 sponsort onze vereniging voor hetzelfde bedrag (maximaal € 10.000,-).
 
Op de speciale actiewebsite www.nh1816.nl/200jaar kunt u de spelregels lezen en kunnen wij voor eind februari 2016 ons projectidee insturen. Op 18 juni 2016 wordt aan de genomineerden bekendgemaakt welke projecten worden ondersteund.
 
Een voorwaarde om kans te maken is dat een lid van onze vereniging en klant/verzekerde bij Nh1816 de aanvraag namens onze vereniging indient. Bent u verzekerd bij Nh1816 en wilt u ons initiatief om geld in te zamelen dan horen wij graag van u. Dat kan via het e-mailadres website@marquette.nl
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur 

 nh1816

woensdag 6 januari 2016, 17:05 uur
Nieuwjaarsreceptie 2016
 Robin Kuip  Bestuur  143x gelezen

Beste leden van Marquette,

Het jaar is weer bijna ten einde en het park ligt er opgeruimd bij, waarvoor veel dank aan de winterploeg.
Hoewel 2015 nog niet ten einde is, hebben we er weer veel zin in om van 2016 een geweldig tennisjaar te maken.

happy 2016

Nieuwjaarsreceptie
Om het nieuwe Marquette jaar in te wijden, nodigen wij iedereen van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 10 januari in ons clubhuis. Aanvang 16.00u

Het was een mooi jaar met vele hoogtepunten. Een greep hieruit: volle competitie, onze nieuwe trainer Vincent, weer 2 geweldige open toernooien (herinner je je de leuke filmpjes nog van het Floricultura...), de onderlinge jeugd en senioren, een druk oktoberfest en ledengroei!

En we kijken erg uit naar 2016 met een flinke groei van competiespelers en hopelijk ook wederom een flinke groei in ledenaantal.

OPROEP: Banen speelklaar maken voor komend seizoen
Speelklaar maken van de banen.In het voorjaar worden de banen altijd speelklaar gemaakt door de firma BTL.
Dit kost veel geld en daarom willen we dit komend voorjaar zelf onder handen nemen.
Daarvoor zijn veel mensen nodig om dit voor elkaar te krijgen. Uiteraard maken vele handen licht werk! Dus al kan je maar een paar uurtjes, je hulp is welkom.
De werkzaamheden zullen plaatsvinden tijdens een aantal weekeinden in februari 2016.
AANMELDEN: Kan vanaf nu via voorzitter@marquette.nl
Uiteraard wordt er rekening gehouden met ieders mogelijkheden en tijd.

Tot zondag 10 januari!

Het bestuur.

 


woensdag 16 december 2015, 10:18 uur


De Grote Clubactie
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  555x gelezen

Grote clubactieZoals je wellicht weet doet H.L.T.C Marquette ook dit jaar mee aan de Grote Clubactie. Wij willen graag een zo hoog mogelijke opbrengst voor de vereniging halen. De actie is gestart en loopt tot in november.

Kopen van de loten kan via http://clubactie.nl/actie/HLTCMarquette

De volledige opbrengst gaat naar de jeugd!

Iedereen die loten koopt kan prachtige prijzen winnen! De hoofdprijs van € 100.000,-


Met vriendelijke groet,
De jeugdcommissie


woensdag 7 oktober 2015, 10:53 uur 0 reacties (reageer)
MARQUETTE UNTER DEN LINDEN OKTOBERFEST 2015
 Robin Kuip  Algemeen  193x gelezen

PosterLiebe Freunden von Marquette,
 
Op zaterdag 24 oktober vieren wij weer het heuse MARQUETTE UNTER DEN LINDEN OKTOBERFEST 2015. Na 3 zeer geslaagde edities hebben wij besloten het succesconcept weer te herhalen, dit betekent dus: Bier, Bratwurst mit Sauerkraut und viel Schlager von DJ Täuti.
 
Aan alles is gedacht, jij hoeft alleen als Heidi of Anton verkleed te komen. Je mag ook als jezelf verkleed komen wanneer je niet genoeg inspiratie uit dit filmpje kunnen halen https://www.facebook.com/marquette.nl/videos/1023334951032518/. Vanaf 17.00 uur fangen wir an met het Sauerkrautbuffet, maar eerder ben je ook welkom om Gemengd 1 of de deelnemers van de Heemskerkse Gravelcompetitie aan te moedigen. Veel jolijt Unter den Linden dus!
 
Meld je hier aan voor 21 oktober zodat Gretha genoeg Wurstl kan bestellen bij Pauli. Graag €15 bij aanvang gepast betalen; je krijgt hiervoor een mooie gevulde bierpul en leckere Speise. Tot 23.00 uur sollen wir tanzen; neem al je Freunden mee!
 
Bis Samstag 24 Oktober beim Marquette Unter den Linden.Jawohl
 
Inschrijven via:  https://docs.google.com/forms/d/1k_gpStJCNOSjpeUmHBYJpVmrn8yxmD6yz9wCVuUArmc/viewform

 

vrijdag 25 september 2015, 12:41 uur
Inschrijven voorjaarscompetitie 2016
 Robin Kuip  Competitie  300x gelezen
Voorjaarscompetitie 2016

Download bestanden
Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2016 38 KB (234x opgehaald)
Speeldata voorjaarscompetitie 2016 13 KB (263x opgehaald)
zondag 13 september 2015, 21:50 uur
Clubkampioenschappen jeugd
 Robin Kuip  Algemeen  160x gelezen

Beste Tennistoppertjes,
 
Hebben jullie er ook zo een zin in?
Dit weekend (12 en 13 september) is een mooi moment om eens te laten zien wat je kunt na een leuk seizoen met tennislessen. In dit weekend worden namelijk de clubkampioenschappen voor de jeugd georganiseerd. Naast het spelen van partijtjes zul je ook andere tennisopdrachten met bal en racket uitvoeren om zodoende punten te verdienen! Al deze punten zullen worden opgeteld en per leeftijdscategorie levert dat een clubkampioen(e) op.

Na een geslaagde vossenjacht vorig jaar, duiken we ook deze zaterdag het bos in voor de Vossenjacht 2.0! Uiteraard zorgen we eerst voor een goed gevulde maag! Mocht het slecht weer zijn zullen we overstappen op plan B. Wij trakteren jullie dan op een leuke film in het clubhuis. Daarna overnachten we met zijn allen in het clubhuis als jullie ouders dat uiteraard goedvinden. De volgende ochtend genieten we gezamenlijk van een heerlijk ontbijt. Vervolgens zullen we na een leuke zumba-les verdergaan met de kampioenschappen. Om 11.15uur gaan we van start met het laatste onderdeel, te weten het ouder/kind toernooi! Papa's en mama's zijn dan van harte uitgenodigd om samen met het jeugdige talent hun balkunsten te tonen. Uiteindelijk sluiten we het weekend af met de prijsuitreiking en weten we dus wie zich clubkampioen(e) mag noemen van 2015.

Programma
Zaterdag 12 september
14.30 uur: Start jeugdclubkampioenschappen
18.00 uur: Avondeten
19.30 uur: Vossenjacht
21.30 uur: Einde Vossenjacht
22.00 uur: Keten en slapen

Zondag 13 september
08.00 uur: Ontbijt
08.45 uur: Warming up (Zumba met Gabriëlle!)
09.00 uur: Vervolg jeugdclubkampioenschappen
11.15 uur: Ouder/Kind toernooi met aansluitend de prijsuitreiking

Dus zaterdagmiddag en zondag ochtend/begin van de middag zijn de banen niet beschikbaar om vrij te tennissen.

We hebben er allemaal weer erg veel zin in!
Tot zaterdag!
 
De jeugdcommissie (Ronald, Marijke, Hester, Inge, Piet, Timo en Michiel) en Trainer Vincent!

zaterdag 12 september 2015, 09:09 uur
Zin in een stamp-potje tennis?
 Robin Kuip  Algemeen  207x gelezen

Stamppotten HeemskerkBeste tennisvrienden van Marquette,
 
Op zaterdag 3 oktober a.s. wordt er tussen 15.30 uur en 22:00 uur het oergezellige Marquette Stamppottentoernooi georganiseerd.
 
Hoe leuk is het om begin oktober nog de mogelijkheid te hebben mee te kunnen doen aan een gezellig dubbeltoernooi. Dit ter afsluiting van het zomerseizoen en als start van de herfst-/winterperiode.
 
Inschrijvingen alleen mogelijk voor dubbelspel. Zowel mix als dames/heren dubbel. Je mag je ook inschrijven met een introducee.
 
Uitgangspunt is dat ieder dubbelteam drie wedstrijden speelt van een half uur. De winnaars van de twee poules spelen  nog een spannende finale wedstrijd!
 
Het toernooi zal worden afgesloten met een heerlijk stamppottenbuffet.
 
Voor € 15,00 per persoon inschrijfgeld, kun je meedoen aan het toernooi en krijg je een gezellige middag / avond incl. het warm buffet.
 
Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 25 september 2015*.
Wacht niet te lang!  Stuur een e-mail met onderstaande gegevens naar:
stamppotjetennis@outlook.com

Naam spelers:

1.__________________________________________________speelsterkte:_______-_______    M/V


2.__________________________________________________speelsterkte:_______-_______    M/V
 

We zien jullie graag op zaterdag 3 oktober!
Miriam, Melina, Lyda, Kitty, Sonja

*) bij een te kort aan deelnemers en bij slecht weer, kan het zijn dat het toernooi geen doorgang zal vinden.

maandag 7 september 2015, 16:43 uur 0 reacties (reageer)
Rabo fietsdag 2015 op 13 september
 Robin Kuip  Algemeen  238x gelezen

Rabo fietsdagBeste leden van Marquette,

Ook dit jaar doet Marquette weer mee aan de Rabobank fietsdag. De datum is zondag 13 september, dus blok deze in de agenda!
Alle fietsers een leuke dag en Marquette ontvangt hiervoor € 12,50 per fietser. WIN-WIN

Hoe laat kan je starten?
Voor Marquettenaren (en iedereen die voor Marquette gaat fietsen) is de start om 12.00u bij de Golfclub in Heemskerk.
Maar zowel tijd (vanaf 10.00U) als startlocatie (5 locaties) mag ook anders worden ingevuld als dat beter uitkomt.

BELANGRIJK: Marquette heeft een nummer:
Nummer 72
Dit nummer zet je op je stempelkaart.

De route is dit jaar nieuw en zeer de moeite waard!
 
Bekijk de route, de opstapplaatsen en overige informatie via deze link:
https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/ijmond/rabobank_fietsdag/
Of bekijk de laatste nieuwsbrief met alle informatie:
https://communicatieshop.rabobank.nl/publicdata/Mail/807416/viewonline.html

En vergeet deze informatie niet door te sturen naar vrienden, familie, mede-bridgers en andere mensen die Marquette willen steunen en fietsen leuk vinden.

Een sportieve groet,

Robin 

 


maandag 7 september 2015, 12:20 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Barcommissie
 Bestuur
 Competitie
 Floricultura Marquette open
 Jeugdbabbels
 Nieuwsbrieven
 Onderlinge wedstrijden
 WEA Aardbeientoernooi
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Zaterdag Heren